Project Gallery

Backyard Sheds, Studios and Home Renos built-to-fit + built-to-last. Call today and get started!

Attewell Studio

Client
Attewell Studio

Product Category:

 

The Solution

Our customer wanted us to build a customized Backyard Studio for their daughter to work in. Just one of the Premium Features specified, they wanted the same cedar siding and trim seen on the Kallio Studio. As the owner is pretty tall, we increased the front wall height to 9’, which allowed us to include a transom window over the sliding door.

Our Solution 

The interior walls and ceiling are finished & painted drywall panels and the ceiling has six overhead pot lights. This is a completely customized Premium Features, Backyard Studio from the ground up.

Our daughter uses the studio everyday from 10 in the morning to 9:30pm. We are using it for reading, doing craft work etc. It is like sitting in your summer cottage – we are just missing a pond or something like that.
Rosanna

See what our customers are saying